ship building and repair

Bedrijven moeten gezien worden! Bij ieder project in de maritieme wereld zijn vele partijen gemoeid. Ship Building and Repair is in het leven geroepen om contact te leggen tussen die partijen, om zo ieder project te voorzien van de juiste vakmensen. SB&R is een database met bedrijven in de maritieme sector, waar ondernemers op een overzichtelijke manier partners kunnen vinden. Een brug tussen bedrijven, gemakkelijk op één site.

SB&R is momenteel onder constructie, neem contact contact op voor meer informatie!

your project starts here

Ship Building & Repair is een platform dat de lijn tussen bedrijven korter maakt. Een effectieve manier voor bedrijven om zichzelf aan ondernemers aan te bieden en een gereedschap voor ondernemers om benodigde bedrijven in de regio te vinden. Onze bedrijfsprofielen kunnen op verschillende manieren worden uitgebreid, met videos, blogs, fotoseries, etc. om eventuele partners een goed beeld te geven van uw bedrijf. Geheel verzorgt door SB&R.


Online opvallen is niet vanzelfsprekend. Zelfs een verzorgde website garandeert geen 'traffic'. SB&R wil een aanknopingspunt zijn voor de maritieme sector, het startpunt voor iedere ondernemer. Ons team helpt u graag met het opzetten van een online profiel, om uzelf zo te onderscheiden en verkeer naar uw site en/of social media te genereren.

want to know more?

Interesse in ons platform? Om het moment wordt er nog hard gewerkt om de site te realiseren. Voor ons aanbod en meer informatie kunt u contact met ons opnemen, of bekijk de FAQ.

Wilt u alvast adverteren met een banner op onze hoofpagina? Neem contact met ons op, zo wordt u meteen een full member voor de toekomst.

info@shipbuildingandrepair.com
+31 63 484 30 96